2021-es TOP konyhai eszközök

2021-es TOP konyhai eszközök

Meg tudják elégíteni a konyha alapvető igényeit, vagy a technológia érzékével megváltoztathatják a hagyományos élelmiszer-feldolgozási módszereket. Kényelmesebbé teheti a konyhát, közelebb áll az emberi természethez, vagy képes kezelni a finom ételeket

Fokhagyma daráló

A burgonyához, a taróhoz vagy a kis gyümölcsökhöz hasonlóan ez is apróra vágható. A művelet egyszerű, idő- és munkaigényes, az acél pedig könnyen tisztítható. Ez elengedhetetlen eszköz a gyermekes családok számára.

Fokhagyma daráló

Konyha Szappan kefe

Mindig sok palackot és kannát kell otthon tisztítani. Egy ilyen tisztító kefe egyszerűen kiváló segítő. A mosószert csak előre kell önteni az ecset tárolótartályába, és a gombnyomás használat közben. Tegye ki a mosószert, hogy megvédje a szépségek kezét a sérüléstől.

Konyha Szappan kefe

Forgó hámozó

A hámozóban sok holtpont található, és használat után gyakran nehéz megtisztítani. Ennek a Xiaobei által ajánlott hámlasztó műterméknek azonban nincs ilyen problémája. Szétszerelés után alaposan megtisztíthatja a belsejét. Középen van egy forgó gomb, amely átváltható normál + cikk-cakk + aprított típusra.A legtöbb gyümölcs- és zöldséghéj hámozható, és az oldalán lyukak és hegek vágására tervezett gyűrű szintén nagyon meghitt és praktikus .

Forgó hámozó

Konyhai deszka lyukakkal

A lyukasztó tábla szuper szervezőnek mondható. Sok különféle apróság van a konyhában. A lyukasztó tábla felszerelése kétharmaddal megoldhatja a tárolási problémát. Ügyeljen azonban a telepítésre, hagyjon rést a furatlemez és a fal között, különben a kampó nem helyezhető el.

Mágneses konyhai állvány

Ez a típus mágneses adszorpcióval is rendelkezik, alkalmas a hűtőszekrény oldalára akasztásra, nedvszívó papír és könnyebb konyhai tárgyak elhelyezésére.

Tojáskazán

Szeretne különféle reggelit készíteni? Akkor egy ilyen tojásfőző nélkülözhetetlen, nagyon kényelmes a használata és könnyen tisztítható.

Tojáskazán

Kézi facsaró

A frissen facsart gyümölcslé fogyasztása már nem zavaró, kattintson, kényelmes, higiénikus, tiszta természetes gyümölcslé.

Kézi facsaró

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.