Visszatérési szabályzat

A termékeket indoklás nélkül visszaküldheted nekünk a megrendelés átvételétől számított 7 napon belül. Azonban szeretnénk megkérni, hogy a termékeket az eredeti csomagolásban, és sérülésmentesen küldd vissza.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 7 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 7 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli, amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint árengedményt kaphat vagy elállhat a vásárlástól. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. Ebben az esetben nem vállaljuk a termék visszavásárlását.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles határidőn belül eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi email címre: rendeles@mihouse.hu, , és a visszaküldési postaköltséget Ön maga fizeti.

 

Ha 7 napon belül visszaküldöd a terméket, A terméket tértivevénnyel küldd vissza a következő címre: Wei Li Fu Te kft.(www.mihouse.hu) 1107 Budapest, Szállás u. 13, M-11.

A termékeket személyesen a következő címre hozhatod vissza: Wei Li Fu Te kft.(www.mihouse.hu) 1107 Budapest, Szállás u. 13, M-11.

A megrendelt termékeket ugyanolyan állapotban kell visszaküldeni, ahogy azok megérkeztek a vásárlóhoz. Ez magában foglalja a teljes megrendeléssel járó dokumentáció visszaküldését, a termékek és alkatrészek sértetlen, tiszta és csomagolásban történő visszaküldését.


Ha sikeresen visszaküldi az árut, visszatérítjük a vételárat, de a megrendelésben feltüntetett, a DPD-nek fizetett szállítási költség továbbra is Önt terheli.
A termékeket feladásáért a saját szállítási költségeiért Ön felel. A szállítási költségek nem téríthetők vissza. Ha visszatérítést kap, a visszatérítés költségeit levonják a visszatérítésből.

Attól függően, hogy hol lakik, a cserélt termék eléréséhez szükséges idő változhat.